Fremragende
Vi hjælper børn til en bedre søvn 👶
Skip til indhold

Hjulpet over 5 tusinde børn & familier

1-2 dages levering i hele landet

Årets #1 gaveidé til nybagte forældre

Kontakt os

Tyngdedyne eller tyngde sovepose til din baby?

To babyer med tyngde sovepose

En tyngdedyne er rigtig populære til alle aldre, som har problemer med at sove eller falde til ro om aftenen. Der er dog en aldersgruppe, hvor man skal. være ekstra opmærksom: nemlig de helt små.

Hvorfor du ikke skal købe en tyngdedyne til din lille baby

Soveposen er et rigtig godt alternativ i stedet for tyngdedyne til dig, som har en baby i alderen 2-24 måneder. Tyngdedyner er ikke beregnet til de helt små, da der er flere sikkerhedsrisikoer ved at bruge dem. Babyer er ikke vant til den store tyngde, og der er risiko for at de kan blive kvalt. Derfor har vi hos Littlenap udviklet vores Napsack, så de helt små også kan få glæde af de samme positive effekter, som en tyngdedyne kan give.  

Hvorfor du i stedet skal vælge en tyngde sovepose til din baby

1. Soveposen har kun vægt på brystet, så det ikke bliver for meget for din baby

Vægten ligger i den lille bjørn på brystet, og vægten er ikke lige så høj som i tyngedyner, men din baby får stadig alle de positive effekter af den anvendte terapi. Der er dermed ingen sikkerhedsrisiko, ved at gøre brug af Napsack - den vægtede sovepose fra Littlenap.

2. Tyngde soveposen kan ikke sparkes af

Babyer der har brug for den beroligende tyngde fra en tyngdedyne eller tyngde sovepose, er højest sandsynligt babyer, der sover uroligt med enten arme eller ben. Med soveposen skal man ikke bekymre sig om, de sparker dynen af i løbet af natten.

3. Tyngde soveposen sørger for en god temperatur at sove i

Soveposen er lavet af 100% bomuld, og derfor kan man helt undvære dyne ovenover eller alt for meget tøj indenunder. Bomuld er praktisk, fordi huden stadig kan ånde samtidig med at kroppen bliver holdt varm nok. En body med lange ærmer er som regel nok at have indenunder soveposen.

4. Soveposen fjerner de overflødige elementer i sengen

Med soveposen er du fri for sengetøj og dyne, og dermed er soveposen en af de sikreste alternativer at bruge. Vores sovepose er gennemtestet og 100% sikker, så du kan roligt efterlade din baby alene med vores Napsack.

5. Soveposen skaber et varmt og trygt miljø for din baby

Udover varme giver soveposen også fornemmelsen af varme og tryghed, fordi den omfavner kroppen både med stoffet og med tyngden. Stoffet bevæger sig hele vejen rundt om deres krop og holder dem afslappede hele natten igennem, samtidig med at de kan falde nemmere i søvn.


Vil du vide mere?

OEKO-TEX 100 Certificeret

Deep touch - beroligende tyngde

Længere søvn, færre opvågninger

+5.000 tilfredse kunder