Vi hjælper børn til en bedre søvn 👶
Skip til indhold

Hjulpet over 5 tusinde børn & familier

1-2 dages levering i hele landet

Årets #1 gaveidé til nybagte forældre

Kontakt os

Den vægtede sovepose fra Littlenap fik min baby til at sove og gav mig overskuddet tilbage

Den vægtede sovepose fra Littlenap fik min baby til at sove og gav mig overskuddet tilbage

Af Anne Pedersen for littlenap.dk
d. 2. juni 2022

Af Anne Pedersen for littlenap.dk
d. 2. juni 2022

Ikke tid til at læse det hele? Få overblikket her:

💤 En sovepose med tyngde til babyer der har problemer med at sove 
😴 Gør brug af udbredt og velkendt teknologi for at skabe en bedre søvn 
🫶 Nem at bruge (også under bleskift) og nem at vaske, hvis uheldet er ude!

👶 Kan bruges til babyer i alderen 2-24 måneder

Min datter har længe haft søvnproblemer, og jeg var tæt på at opgive håbet om at finde noget, der virkede... indtil jeg hørte om Napsack!

At være forældre kommer med mange belønninger, men de fleste kan nikke genkende til for lidt søvn, lange putterutiner og at gode råd pludseligt bliver dyre. 

Jeg synes selv, jeg var godt forberedt som førstegangsforældre, men jeg havde undervurderet hvor svært det egentlig ville være med en baby med søvnproblemer.

Min datter, Naja, havde et godt sovehjerte de første par måneder, men derefter blev hendes søvn urolig, og hun vågnede ofte. Hun ville tit vække sig selv ved at ligge og rode rundt. Jeg søgte internettet tyndt for gode råd og brugte flere penge end jeg havde lyst til på produkter, som ikke virkede.

Jeg luftede mine frustrationer for en i min mødregruppe. Hun fortalte mig om Littlenap og deres Napsack, to ting som jeg ikke havde hørt om før nu. 

En sovepose med tyngde, der skaber tryghed, rolighed og dybere søvn

Hun fortalte, at hendes søn kun ville falde i søvn, hvis hun lå med sin hånd på hans bryst. Det kunne jeg også genkende, for Naja faldt hurtigt i søvn, mens jeg nussede hende på maven, men ville vågne i det sekund jeg flyttede min hånd.

“Med Napsacken behøver jeg slet ikke sidde med min hånd på hans bryst mere. Den lille bjørn på brystet tilføjer en blid og skånsom tyngde, som føles som ens egen hånd, og det virker bare!”
Min venindes begejstring var tydelig, og det mest bemærkelsesværdige var, hvor udhvilet hun virkede, mens jeg sad med sorte rander under øjnene og på min sjette kop kaffe. 

Jeg var lidt skeptisk. Jeg havde godt hørt om tyngdedyner før, og den beroligende effekt de har, men jeg havde altid synes, det virkede lidt for godt til at være sandt. Efter alle de ting jeg allerede havde prøvet, tænkte jeg at Napsacken skulle have en chance!

Napsack er i dag på tilbud til 599 kr, og du kan spare yderligere 100 kr med koden 'Littlenap100'. Klik her for at læse mere om produktet.

Jeg var positivt overrasket, og efter 3-4 nætter sov Naja efter 15 minutter og 10 timer i streg!

Jeg bestilte Napsacken hjem med det samme, og jeg fik den allerede leveret næste dag. 

Jeg introducerede soveposen til Naja stille og roligt, ved at lægge den ved siden af hende. Hun synes den lille bjørn var sjov at røre ved, men ellers var hendes reaktion meget neutral. 

Om aftenen fik hun den på som det første, efter at jeg havde børstet hendes tænder. De første par nætter, skulle hun vænne sig til den, men hun sov allerede flere timer i streg end hun havde gjort i flere måneder. 

På den 4. nat, tog det mig 15 (!!) minutter at putte hende, og hun sov hele natten. Jeg var så forvirret, da jeg vågnede klokken 7, og hun ikke havde vækket mig en eneste gang.

Kan soveposen hjælpe en baby, som sover meget uroligt?

Det korte svar: ja!
Som sagt så har jeg en baby, som normalt ville ligge meget uroligt både med ben og arme. Det var som om, hun ikke rigtig kunne finde ro eller en god soveposition. Da hun fik Napsacken på, var det ligesom om roen lagde sig ned over hende, og selv hvis hun havde sovet uroligt, vil kun ikke kunne ryste soveposen af sig, og derfor skal jeg ikke bekymre mig om at hun fryser i løbet af natten.
Hvis du har en urolig baby, er Napsacken helt sikkert forsøget værd!

Jeg er utroligt glad for, at jeg nåede at få min Napsack… for de bliver solgt hurtigt!

Jeg kan godt forstå begejstringen, og jeg vil gerne dele min glæde med alle andre forældre, for alle fortjener en god nats søvn. Søvn er så vigtigt for at hænge sammen, og jeg vil anbefale alle mødre med urolige eller trætte babyer at prøve soveposen - det kan måske blive din redning, ligesom det var min! 

Soveposen passer til babyer i alderen 2-24 måneder

Napsacken fås i 3 forskellige størrelser: S, M og L. Størrelsesguiden er nem, og hvis din baby ligger i mellem 2 størrelser, er det en god idé at gå en størrelse op - så kan i få glæde af Napsacken i længere tid! 

Jeg elsker hvor nem og ligetil Napsacken er, også når det gælder bleskift!

1. Napsacken kan knappes op i toppen og lynes op i bunden, så den er super nem at få af og på! 
2. Lyn og knap op og placer din baby i Napsacken, for derefter at knappe til og lyne op. 
3. Læg dem ned for at sove - så nemt er det! 

Har din baby brug for et bleskift med den på? Det er heldigvis nemt! Lyn op i bunden og få nemt adgang til et bleskift. 
Og hvis uheldet er ude, så kan Napsack vaskes på 30 grader! Jeg har købt en ekstra Napsack, så jeg har den hvis den anden er til vask - vi kan nemlig ikke undvære den.

Sover din baby på maven? Intet problem - Napsacken kan vendes, så vægten ligger på ryggen. (OBS: må kun gøres, hvis din baby i forvejen har lært at vende sig af sig selv)

Soveposen er skabt af en Line, som selv er mor og har siddet oppe flere søvnløse nætter med sin baby

Og det er bestemt også en af de ting, jeg elsker ved Littlenap! Efter jeg købte soveposen, begyndte jeg at følge dem på Instagram. Det er betryggende at vide at Line, som har skabt Napsacken, er så passioneret omkring sit produkt og selv har erfaring med en urolig baby, der ikke vil sove.

Soveposen er genmentestet og 100% sikker at anvende

Napsacken har både OEKO-TEX certifikatet og er testet over flere omgange, så du med tryghed kan bruge soveposen til din baby. Den er babysiker og lavet af 100% bomuld.

OEKO-TEX 100 Certificeret

Deep touch - beroligende tyngde

Længere søvn, færre opvågninger

+5.000 tilfredse kunder