699,00 kr419,00 kr

Tyngde soveposen fra Littlenap fik min baby til at sove og gav mig overskuddet tilbage

“Jeg havde næsten opgivet at finde noget, der virkede på min datters søvn, men soveposen fra littlenap blev min redning.“

 • Af Anne Søbye 

  d. 8. juni 13:42 - 2022

Min datter har længe haft søvnproblemer, og jeg var tæt på at opgive håbet om at finde noget, der virkede... indtil jeg hørte om Napsack!

Jeg synes selv, jeg var godt forberedt som førstegangsforældre, men jeg havde undervurderet hvor svært det egentlig ville være med en baby med søvnproblemer.


Min datter, Naja, havde et godt sovehjerte de første par måneder, men derefter blev hendes søvn urolig, og hun vågnede ofte. Hun ville tit vække sig selv ved at ligge og rode rundt. Jeg søgte internettet tyndt for gode råd og brugte flere penge end jeg havde lyst til på produkter, som ikke virkede.


Jeg luftede mine frustrationer for en i min mødregruppe. Hun fortalte mig om Littlenap og deres Napsack, to ting som jeg ikke havde hørt om før nu. 


En sovepose med tyngde, der skaber tryghed, rolighed og dybere søvn

Hun fortalte, at hendes søn kun ville falde i søvn, hvis hun lå med sin hånd på hans bryst. Det kunne jeg også genkende, for Naja faldt hurtigt i søvn, mens jeg nussede hende på maven, men ville vågne i det sekund jeg flyttede min hånd.


“Med Napsacken behøver jeg slet ikke sidde med min hånd på hans bryst mere. Den lille bjørn på brystet tilføjer en blid og skånsom tyngde, som føles som ens egen hånd, og det virker bare!”
Min venindes begejstring var tydelig, og det mest bemærkelsesværdige var, hvor udhvilet hun virkede, mens jeg sad med sorte rander under øjnene og på min sjette kop kaffe. 


Jeg var lidt skeptisk. Jeg havde godt hørt om tyngdedyner før, og den beroligende effekt de har, men jeg havde altid synes, det virkede lidt for godt til at være sandt. 

Efter alle de ting jeg allerede havde prøvet, tænkte jeg at Napsacken skulle have en chance!


Jeg var positivt overrasket, og efter 3-4 nætter sov Naja efter 15 minutter og 10 timer i streg!

Jeg bestilte Napsacken hjem med det samme, og jeg fik den allerede leveret næste dag. 


Jeg introducerede soveposen til Naja stille og roligt om dagen, og om aftenen fik hun den på som det første, efter at jeg havde børstet hendes tænder. 

De første par nætter, skulle hun vænne sig til den, men hun sov allerede flere timer i streg end hun havde gjort i flere måneder. 


På den 4. nat, tog det mig 15 (!!) minutter at putte hende, og hun sov hele natten. Jeg var så forvirret, da jeg vågnede klokken 7, og hun ikke havde vækket mig en eneste gang.5 mest stillede spørgsmål

 • Kan soveposen hjælpe en meget urolig baby?

  Det korte svar: ja! Soveposen får din baby til at slappe af og sove mere roligt. Tyngden føles som din blide hånd på deres bryst.

 • Kan soveposen bruges til min baby, som sover på maven?

  Ja, sagtens! Soveposen kan vendes, så vægten er på ryggen i stedet for. (må kun gøres, hvis din baby allerede kan vende sig af sig selv)

 • Må soveposen vaskes?

  Ja, og det er så nemt! Den skal bare have 30 grader i vaskemaskinen. 

 • Er soveposen sikker for min baby?

  Soveposen er gennemtestet og har OEKO-certifikat, så den er 100% sikker for din baby. 

 • Kan jeg skifte min baby med soveposen på?

  Vi har gjort det så nemt som muligt at skifte din baby: der er en lynlås i bunden, så du kun skal lyne den op for at kunne få skiftet bleen.

Jeg er utroligt glad for, at jeg nåede at få min Napsack… for de bliver solgt hurtigt!

Jeg kan godt forstå begejstringen, og jeg vil gerne dele min glæde med alle andre forældre, for alle fortjener en god nats søvn. Søvn er så vigtigt for at hænge sammen, og jeg vil anbefale alle mødre med urolige eller trætte babyer at prøve soveposen - det kan måske blive din redning, ligesom det var min! 


Soveposen passer til babyer i alderen 2-24 måneder

Napsacken fås i 3 forskellige størrelser: S, M og L. Størrelsesguiden er nem, og hvis din baby ligger i mellem 2 størrelser, er det en god idé at gå en størrelse op - så kan i få glæde af Napsacken i længere tid! 
Soveposen er genmentestet og 100% sikker at anvende

Napsacken har både OEKO-TEX certifikatet og er testet over flere omgange, så du med tryghed kan bruge soveposen til din baby. Den er babysikker og lavet af 100% bomuld.


Littlenap er skabt af en mor, som selv har stået i samme situation

Og det er bestemt også en af de ting, jeg elsker ved Littlenap! Efter jeg købte soveposen, begyndte jeg at følge dem på Instagram. Det er betryggende at vide at Line, som har skabt Napsacken, er så passioneret omkring sit produkt og selv har erfaring med en urolig baby, der ikke vil sove.