Den vægtede sovepose fra Littlenap fik min baby til at sove og gav mig overskuddet tilbage
 • “Jeg havde næsten opgivet at finde noget, der virkede på min datters søvn, men soveposen fra littlenap blev min redning.“
  • Af Anne Søbye
   d. 8/6 - 2022

4 hurtige om Napsacken fra littlenap.dk

En sovepose med tyngde der hjælper din urolige baby til at falde i søvn 

Gør brug af udbredt og velkendt afslappende teknologi 

Nem at bruge (også under bleskift) og nem at vaske, hvis uheldet er ude!

Kan bruges til babyer i alderen 2-24 måneder

Hvad gør man, når ens baby bare ikke kan falde i søvn?
Jeg havde som førstegangsforældre undervurderet, hvor svært det egentlig ville være med en baby med søvnproblemer.

Efter min datter, Naja, blev 2 måneder begyndte hun at sove uroligt. 
Hun ville tit vække sig selv ved at ligge og rode rundt eller have svært ved at falde. i søvn. Jeg søgte internettet tyndt for gode råd og brugte flere penge end jeg havde lyst til på produkter, som ikke virkede.

Jeg luftede mine frustrationer for en i min mødregruppe. Hun fortalte mig om Littlenap og deres Napsack, som er en sovepose med vægt på brystet. Det var helt nyt for mig!
En sovepose med tyngde der skaber tryghed, ro og dybere søvn


“Den lille bjørn på brystet af Napsacken tilføjer en blid og skånsom tyngde, der føles som min hånd. Den giver ham ro, og han sover så godt nu!” 

Det jeg bed mest mærke i var, hvor udhvilet hun virkede, mens jeg sad med sorte rander under øjnene og på min 7. kop kaffe. 


Jeg havde godt hørt om tyngdedyner før, og den beroligende effekt de har, og efter alle de ting jeg allerede havde prøvet, tænkte jeg at Napsacken skulle have en chance!

Jeg var positivt overrasket, og efter 3-4 nætter sov Naja efter 15 minutter og 10 timer i streg! 

Jeg fik allerede Napsacken leveret dagen efter, jeg havde bestilt.


Jeg viste hende kort soveposen om dagen, og mm aftenen fik hun den på, efter at jeg havde børstet hendes tænder. De første par nætter, skulle hun vænne sig til den, men hun sov allerede flere timer i streg end hun havde gjort i flere måneder. 


På den 4. nat, tog det mig 15 (!!) minutter at putte hende, og hun sov hele natten. Jeg var så forvirret, da jeg vågnede klokken 7, og hun ikke havde vækket mig en eneste gang.

5 mest stillede spørgsmål

 • Kan soveposen hjælpe en meget urolig baby?

  Det korte svar: ja! Soveposen får din baby til at slappe af og sove mere roligt. Tyngden føles som din blide hånd på deres bryst.

 • Kan soveposen bruges til min baby, som sover på maven?

  Ja, sagtens! Soveposen kan vendes, så vægten er på ryggen i stedet for. (må kun gøres, hvis din baby allerede kan vende sig af sig selv)

 • Må soveposen vaskes?

  Ja, og det er så nemt! Den skal bare have 30 grader i vaskemaskinen. 

 • Er soveposen sikker for min baby?

  Soveposen er gennemtestet og har OEKO-certifikat, så den er 100% sikker for din baby. 

 • Kan jeg skifte min baby med soveposen på?

  Vi har gjort det så nemt som muligt at skifte din baby: der er en lynlås i bunden, så du kun skal lyne den op for at kunne få skiftet bleen.

Den passer babyer i alderen 2-24 måneder

Napsacken fås i 3 forskellige størrelser: S, M og L. Størrelsesguiden er nem, og hvis din baby ligger imellem 2 størrelser, er det en god idé at gå en størrelse op - så kan i få glæde af Napsacken i længere tid! 

Hvad der gør Napsacken så fantastisk:

Babysikker og OEKO-certificeret

Napsacken har gennemgået flere forskellige tests for at sikre, at den er 100% sikker for dig og din baby at bruge! Derudover er den OEKO-certificeret og lavet af 100% bomuld.

Deep Touch Pressure Therapy

Napsacken gør brug af den velkendte og udbredte terapi kaldet Deep Touch Pressure Therapy (DTP). En teknologi som er velkendt, og som har en dokumenteret positiv effekt på søvn. 

9 ud af 10 forældre oplever forbedring i deres babys søvn

Hos Littlenap er de så selvsikre i deres produkt, at de tilbyder 30 dages fuld tryghedsgaranti. Det betyder, at du kan prøve Napsacken derhjemme i 30 dage, og få fuld refundering hvis soveposen ikke har nogen effekt på søvnen hos jer. 


Der er dog ikke den store frygt for, at det ikke virker - for 9 ud af 10 forældre oplever en positiv ændring deres børns søvn eller puttetiden indenfor de første 14 dage!

699,00 kr419,00 kr