Fremragende
Vi hjælper børn til en bedre søvn 👶
Skip til indhold

Hjulpet over 5 tusinde børn & familier

1-2 dages levering i hele landet

Årets #1 gaveidé til nybagte forældre

Kontakt os

Drømmen om en bedre og længere søvn

Søvnløse timer og et brændende ønske om at give mit barn en dybere, længere og roligere søvn blev startskuddet til Littlenap og Napsack™

Drømmen om en bedre og længere søvn

Søvnløse timer og et brændende ønske om at give mit barn en dybere, længere og roligere søvn blev startskuddet til Littlenap og Napsack™

Mit navn er Line, jeg har en BA i bæredygtig design, og så er jeg mor til to. Da jeg blev mor for anden gang til vores yngste søn, Louis, gik det først op for mig, hvor stor forskel der kan være på børn. At gå fra et barn til to var i sig selv en omvæltning, men at Louis ikke ville sove og havde svært ved at finde ro var en stor udfordring. Mit fokus faldt hurtigt kun over på søvn - eller mangel på samme, for det var ikke mange timer ad gangen hverken Louis eller jeg fik. Louis ville kun falde i søvn hos mig, og selvom det er meget hyggeligt, så stjæler det også tid og overskud fra mig selv og resten af familien, heriblandt vores ældste, som skulle vænne sig til at være storebror. 

Søvn er så vigtigt både for barn og for forældre, og man kommer til et punkt, hvor man vil gøre alt for at kunne give sit barn en tryg og lang nattesøvn.

Jeg begyndte at undersøge omkring søvn og blev introduceret for Deep Touch Pressure Therapy (DTP). Teknologien findes bl.a. i kugle- og tyngdedyner, og den virker således, at den beroliger kroppen og nervesystemet, men jeg synes, der manglede noget på markedet, som kunne bruges af de helt små. Jeg gik derfor sammen med mit team om at udvikle et produkt, som uden besvær kunne bruges til de små så de kan en bedre og længere søvn. På den måde blev vores Napsack skabt, og jeg var den første, der skulle teste soveposen på Louis. 

Jeg var selv lidt skeptisk overfor idéen, for det virkede for simpelt til at kunne virke på hans søvnproblemer, men fra han var tre måneder gammel, begyndte jeg at se en stor forskel. 

Han gik fra at vågne hele tiden, 6-7 gange om natten, til kun at vågne 2-3 gange, og i dag sover han næsten igennem hele natten. Med soveposen føler han den tryghed og det nærvær, som hvis han lå hos mig. Han er blevet rigtig god til at falde i søvn selv, og soveposen er blevet en fast del af putterutinen.

Vores Napsack har givet os tiden og overskuddet tilbage, og den glæde håber jeg, at kunne viderebringe til andre forældre. 

Dansk og kvalitetssikret design

Vores mission hos team Littlenap er at skabe produkter, der fungerer som en hjælpende hånd - både i den bogstavelige og figurative forstand. Napsack skal være med til at gøre hverdagen lettere hos småbørnsfamilier, så de små kan få en dybere og længere søvn, samtidig med at forældrene kan få mere overskud og tid. 

Napsack er designet og udviklet i Danmark, hvor kvaliteten altid er vores førsteprioritet. Vi har haft øje for detaljen både i vores tidsløse design og udvikling af soveposen, da det er vigtigt for os at produktet er nemt at bruge og lavet af de bedste og lækreste materialer. Du som forældre skal kunne bruge vores Napsack bekymringsfrit, sikkert og uden for meget besvær. 

 


Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Så skriv endelig til mig eller vores kundeservice. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer på hverdage.


Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?

Skriv endelig til mig eller vores kundeservice. Vi svarer på alle henvendelser indenfor 24 timer på hverdage.

@littlenapdk
kontakt@littlenap.dk

OEKO-TEX 100 Certificeret

Deep touch - beroligende tyngde

Længere søvn, færre opvågninger

+5.000 tilfredse kunder