Vi hjælper børn til en bedre søvn 👶
Skip til indhold

Hjulpet over 5 tusinde børn & familier

1-2 dages levering i hele landet

Årets #1 gaveidé til nybagte forældre

Kontakt os

FAQ

helpHerunder finder du svar på det meste

Vi har vores 3 forskellige størrelser, som kan passes af børn fra 2 til 24 måneder. 

Small (S): 2 - 6 måneder / 3 - 8 kg / 55 - 75 cm

Medium (M): 6 - 12 måneder / 8 - 12 kg / 64 - 75 cm

Large (L):
12 - 24 måneder / 12 - 15 kg / 72 - 96 cm

Er du i tvivl om størrelsen? Det vigtigste er, at dit barn passer ind i vægtkritieriet, men hvis dit barn ligger mellem to størrelser, anbefaler vi at du går en størrelse op.

Hvis du gerne vil guides i valg af størrelse, er du altid velkommen til at kontakte os her.

Vores produkter er gennemtestet over flere omgange, og vi har aldrig haft en sag hvor den vægtede bamse er gået op. Det vigtigste for os er, at du kan bruge vores sovepose med ro i maven og fuldstændig sikkert, så vores sovepose er af bedste kvalitet. 

Polyesterkuglerne i denne bjørn er indkapslet og dobbeltsyet med to poser, og hele soveposen har gennemgået tre kvalitetskontroller. Der er derfor stort set ingen risiko for, at den vægtede bjørn kan gå i stykke.

Skulle det helt usandsynlige ske, så er polyesterkuglerne på størrelse med et riskorn, og din baby kan derfor ikke blive kvalt. 
Klik her for at læse mere om produktsikkerhed.

Vi kan med stolthed prale af vores OEKO-TEX STANDARD 100-certifikat, som sikrer, at ALLE materialer, der bruges til fremstilling af din babys Napsack, er blevet testet efter de højeste sundhedsstandarder i verden. Vores Napsacks kunne bogstaveligt talt ikke være mere sikre!
Derudover bruger vi kun 100% økologisk bomuld, hvilket sikrer, at hverken du eller din baby vil trække vejret i nogen mikrofiber, som dem, der findes i mange polyesterstoffer. Klik her for at læse mere om produktsikkerhed eller vores certifikat.

Vores sovepose er designet til at få din baby til at falde i søvn hurtigere og sove længere end nogensinde før. Ved hjælp af tyngden i din Napsack, skaber du ro i din babys krop samt en bedre og dybere søvn.

Automatisk hjælper Napsack din babys krop med, at danne mere serotonin, og dermed skabe veltilpashed og ro for den lille. Med andre ord, modvirker den utryghed og stress i din babys krop.

Klik her for at læse mere om, hvordan det fungerer.

Ork ja, massere! Her er en liste over videnskabelige artikler, som understøttet teknokologien bag vores Napsack:

Artikel 1

Artikel 2

Artikel 3

Artikel 4

Når man har med små børn at gøre, vil der altid være små uheld 🙈 og det har vi selvfølgelig taget højde for!

Derfor kan vores Napsacks maskinvaskes ved 40 °C, så du kan rengøre din Napsack uden besvær. Vi anbefaler at vaske din Napsack med lignende tøj. Brug altid et babysikkert vaskemiddel uden blegende ingredienser. Vi anbefaler IKKE at stryge eller rense din Napsack, da dette kan resultere i beskadigelse af den vægtede polyesterfyldning inde i den vægtede bjørn.

Vi anbefaler at gå en størrelse op, hvis din baby ligger mellem to størrelser - også for at du ikke skal ud og opgradere lige med det samme. Det er dog vigtigt at dit barns vægt passer nogenlunde, da de skal matche med den vægt der er i den lille bjørn.
Hvis du har brug guide/hjælp til at vælge størrelse, er du altid velkommen til at kontakte os her.

Ja, sagtens! Vores Napsacks er designet til at være alsidige til både børn der sover på maven, på ryggen og på siden. Når din baby begynder at sove på maven, kan Napsacken vendes så vægten er på ryggen.

BEMÆRK: Sundhedsmyndighederne anbefaler, at babyer altid sover på ryggen fra 0-12 måneder eller indtil de kan rulle frem og tilbage af sig selv.

Vi har designet Napsack til, at være let nok til, at din baby kan vende sig, hvis de i forvejen er gamle nok til at kunne selv. Vi har gjort det for at sikre, at din baby aldrig vil føle sig 'fanget' eller begrænset, når han/hun sover, men alligevel få den fulde trøstende effekt af vægten. Vægten er lavet af en masse små giftfri polyester bolde. På denne måde vil vægten flade ud, hvis din baby vender af sig selv, og ikke påvirke din babys søvn det mindste.

Dette afhænger af hvilket land du bestiller din Napsack til.

I Danmark er forsendelsestiden på 1-3 hverdage.

Ordre aflagt inden kl. 14 bliver som regel afsendt samme dag.

BEMÆRK: Alle ordrer sendes fra vores lager i København, Danmark.

Konceptet med tyngde i dyner/soveposer er ikke kendt for alle, og hvis du har brug for råd til, hvordan du og din baby kommer godt i gang med jeres Napsack, kan du læse vores blogindlæg her.

contact_support

Fandt du ikke dit svar?

Vores kundeservice hjælper dig gerne.

OEKO-TEX 100 Certificeret

Deep touch - beroligende tyngde

Længere søvn, færre opvågninger

+5.000 tilfredse kunder