Fremragende
Vi hjælper børn til en bedre søvn 👶
Skip til indhold

Hjulpet over 5 tusinde børn & familier

1-2 dages levering i hele landet

Årets #1 gaveidé til nybagte forældre

Kontakt os

Kom godt i gang med din Napsack

Vi har her samlet 6 punkter, som er værd at vide, før du skal i gang med at bruge din Napsack første gang.

1. Det tager omkring 14 dage for børn at vænne sig til noget nyt.
Det med tålmodighed kan være svært, når man i forvejen er i søvnunderskud, men det er vigtigt at give barnet i hvert fald 14 dage til at vænne sig til den vægtede sovepose. Nye vaner bliver dannet over tid, og derfor kan der godt gå dage, før der mærkes en forskel.

2. Indarbejd soveposen i barnets putterutine. 
Du kan ved en fordel bruge soveposen til at skabe en vane for dit barn. Flere forældre bruger soveposen i putterutinen, så barnet ved at det er sovetid, når de får den på. Sådan kan soveposen også bruges som et redskab til at skabe en bedre putterutine, samtidig med at den forbedrer søvnen.

3. Introducer soveposen neutralt, før i går igang med at bruge den inden sovetid. 
Det kan være ganske kort, hvor dit barn lige får lov til at se den an eller ligge med den i sofaen eller vuggen. De skal helst være en blid og rolig introduktion til nye ting, for frustrationer kan nemt komme til at afspejle sig i indtrykket af soveposen, og den bliver derved forbundet med noget negativt. 

4. Soveposen kan anvendes uanset om dit barn sover på maven, ryggen eller siden.
Soveposen er designet sådan, at den fungerer til de fleste børns måder at sove på. Hvis dit barn sover på ryggen, vendes soveposen så vægten er på brystet, sover dit barn mest på maven, kan du vende soveposen sådan at vægten er på ryggen. (vigtigt: dit barn skal selv kunne vende og dreje sig, hvis vægten skal være på ryggen). Sover dit barn mest på siden, giver soveposen bevægelsesfrihed, og vægten forhindrer dem ikke i at kunne dreje sig, som de har lyst. Prøv jer frem hvor vægtens placering gør mest gavn for jer og jeres barn.

5. Soveposen er som regel nok til at holde dit barn varmt, hvis det er mellem 12-25 grader.
Vores Napsack er lavet af bomuld og er derfor med til at give varme, samtidig med at huden kan ånde. Du ved bedst selv, om dit barn ofte har det for varmt eller koldt men under temperaturer mellem 12-25 grader, skal der ikke for meget ekstra tøj af eller på. Mærk efter i løbet af noget tid, hvordan dit barn har det og bedøm hvilken påklædning er nødvendigt sammen med Napsack. Hvis barnet sover inde bruger mange en langærmet body uden ben eller en top indenunder, mens det udenfor om vinteren kan være nødvendigt med en dyne eller lignende.

6. Knapperne øverst og lynlåsen i siden og bunden, gør det nemt og ligetil at give barnet soveposen på.
Knapperne er gode, når barnet skal i den inden de lægges ned for at sove. Lynlåsen er praktisk, hvis de skal skiftes midt under søvnen eller efter man har givet dem soveposen på. Så kan du uden problemer skifte dem uden at skulle tage hele soveposen af dem. 

 

 

 

 

Kilder
https://tothemoonhoney.com/godnat-og-hvad-saa/

OEKO-TEX 100 Certificeret

Deep touch - beroligende tyngde

Længere søvn, færre opvågninger

+5.000 tilfredse kunder